GuyonWaton - Kok Iso Yo?

KompilasiChord - Berikut adalah kunci gitar GuyonWaton - Kok Iso Yo? yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan subscribe channel youtube kami



[Intro :] 
C  D  G
C  D  G

     G              C
kok iso yo..? kok tegel yo..?
      Am                 D
opo salahku.. neng ndi luputku..
     Bm      B   Em         Am
wong seng ra sepiro.. koyo aku iki..
        D                   G       D
masalah asmoro.. mung kebagian loro..

          G                 C
ditinggal lungo.. alesan ra ceto..
         Am             D
mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo..
   Bm     B           Em
Gusti.. tulung paringono..
         Am               D
ati sing kuat.. kanggo ngadepi..
            G
asmoro ugal-ugalan..

C                   D        D  C
 tibo wayah mongso udan teko..
Bm                Em
 howo adem featuringan loro..
         Am                D
durung siap nompo.. kenyataan..
                    G
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   C               D
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Bm              E
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Am           D
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  G
 disanding wong liyo..

   C
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Bm
 nanging kowe..
         E                      Am
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          D                 G
 ternyata aku dudu siji-sijine..

     G              C
kok iso yo..? kok tegel yo..?
          Am             D
wong koyo aku..  masalah asmoro..
           G
mung kebagian loro..

[Music:]
C  D  Bm  Em  D
C  D  G

C                   D
 tibo wayah mongso udan teko..
Bm                Em
 howo adem featuringan loro..
         Am                Cm
durung siap nompo.. kenyataan..
       D            G
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   C               D
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Bm              E
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Am           D
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  G
 disanding wong liyo..

   C
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Bm
 nanging kowe..
         E                      Am
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          D                 G
 ternyata aku dudu siji-sijine..
               Gmaj7
 (kok iso yo?)

Kamu baru saja memainkan kunci gitar GuyonWaton - Kok Iso Yo? mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari GuyonWaton , serta Kunci Ukulelenya di dan subscribe channel Youtube