Cak Percil - Cidro 3

KompilasiChord - Berikut adalah kunci gitar Cak Percil - Cidro 3 yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.

[Intro :] 
C#m

[Verse I:]
 C#m      
ora perpisahan 
          G#m
sing dadi getuning ati..
  A              
nanging nyapo mbiyen.. 
  E
kowe tak senengi..
   F#m        B         G#m     C#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  F#m        B        E      B  B  E  B
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

[Intro:]
E  G#m A  B
E  G#m A  B  E  B

E                 G#m
 jare kowe wes ngukir jenengku..
A                       B
 mbok patri ning njero ati..mu..
E                   G#m
 yen iling mbiyen karo janjimu..
A                      B
 tresnomu mung siji yo a..ku..
  C#m               G#m
ningopo.. saikine cidro..
       A          B         E    B
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

E                   G#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
A                     B
nyenengi wong koyo slira..mu..
E                          G#m
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
A                  B
 janji setiyo sak umur uripmu..
  C#m                 G#m
ningopo.. sak ikine tego..
            A
ning ngarep moto kowe
B               E
 nggandeng wong liyo..

   G#m      A            B
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

[Reff :]
  C#m              G#m
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
   A                     E
mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
  F#m    B      G#m         C#m
gulone manis.. isih manis madu..
   F#m            B         E
mergane sing mbok iris a..tiku..
 
 C#m                     G#m
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  A                      E
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   F#m        B         G#m   C#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  F#m        B        E
getune nyapo mbiyen ketemu..

[Music:]
C#m G#m  A   B     E
       ho o.. oo o.. ooo..
C#m G#m A  B  E

[Verse II:]
E                   G#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
A                     B
nyenengi wong koyo slira..mu..
E                          G#m
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
A                  B
 janji setiyo sak umur uripmu..
  C#m                 G#m
ningopo.. sak ikine tego..
            A
ning ngarep moto kowe
B               E
 nggandeng wong liyo..

   G#m      A            B
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

[Reff End :]
  C#m              G#m
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
   A                     E
mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
  F#m    B      G#m         C#m
gulone manis.. isih manis madu..
   F#m            B         E
mergane sing mbok iris a..tiku..
 
 C#m                     G#m
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  A                      E
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   F#m        B         G#m   C#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  F#m        B        E
getune nyapo mbiyen ketemu..
  F#m        B      E
getune nyapo mbiyen ketemu..


Kamu baru saja memainkan kunci gitar Cak Percil - Cidro 3 mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari Cak Percil , serta Kunci Ukulelenya di dan