Tiara Linggar - Teteg Ati

KompilasiChord - Berikut adalah kunci gitar Tiara Linggar - Teteg Ati yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.

[Intro :] 
C# D# G# -D# Fm
A#m D#

[Verse I:]
G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 G#      D#        Fm
atiku.. iseh roso sumpek
           F           A#m
nanging sempet mikerke sliramu..
             D#
sing tak tresnani..

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. rembulan wengi iki..
 G#     D#          Fm       F
atiku.. iseh milih berjuang bertahan..
        A#m                   D#
korban ati perasaan kanggo sliramu..

  C#                  D#
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Cm          C          Fm     F
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  A#m                 D#
bola bali.. kowe sing salah..
         C#            C
nanging aku.. sing disalahke.. e..

[Reff :]
C#       D#       G# -D# Fm
mas.. perlu dingerteni..
        A#m       D#      G#
tetegke atiku wis koyo ibumu..
    C#         D#   G#  -D# Fm
ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
            A#m        C# C#m  Fm
sing nggawe atiku.. atiku.. tatu..

[Intro:]
Fm  -D# C#
Fm  -D# C# D#

[Verse II:]
G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 G#      D#        Fm
atiku.. iseh roso sumpek
           F           A#m
nanging sempet mikerke sliramu..
             D#
sing tak tresnani..

  C#                  D#
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Cm          C          Fm     F
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  A#m                 D#
bola bali.. kowe sing salah..
         C#            C
nanging aku.. sing disalahke.. eii..

[Music:]
Fm  D# C# G# -D#
Fm  D# C# D#

[Verse II:]
C#                    D#
wis rapopo.. aku sing disalahno..
  C#            D#       G#
tapi elingo cen aku sing lilo..
       C#          D#      G#
dadi payung naliko udane teko..

[Reff end :]
C#       D#         G#  Fm
mas.. perlu dingerteni..
        A#m       D#      G#  G#7
tetegke atiku wis koyo ibumu..
    C#         D#   G#  -D# Fm
ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
            A#m        D#
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

C#           D#           G#  Fm
senajan kowe mung nyepelekke..
         A#m      D#          G#  G#7
nanging ati iki tetep tak kuatke..
   C#       D#
sumpah ati iki..
    G#               Fm
setiyoku mung kanggo kowe
    A#m      D#            G#
selawase bebarengan karo kowe..
    C#       D#          G#   Fm
selawase ora bakal tak liyakke..
    A#m   D#              C# C#m
selawase.. tetept eteg atine..

[Outro:]
G#


Kamu baru saja memainkan kunci gitar Tiara Linggar - Teteg Ati mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari Tiara Linggar , serta Kunci Ukulelenya di dan