Happy Asmara - Yen Aku Dadi Kowe

KompilasiChord - Berikut adalah kunci gitar Happy Asmara - Yen Aku Dadi Kowe yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan subscribe channel youtube kami




[Intro:]
F  Am  Bb  C
F  Am  Bb  C 
F

[Verse I:]
F        Am             Bb
loro ati sing mbok rasakke
 C             F
iku mergo mbok gawe dewe
  Gm          F
biyen aku wes kondo
   Dm        Bb
percoyo karo aku
     C
kowe malah nggugu wong liyo..

F          Am             Bb
penyesalan sing mbok rasakke
 C          F
iku mergo salahmu dewe
  Gm        F
sepisan aku janji
 Dm            Bb
ora bakal mblenjani
     C
tapi kowe milih wong liyo..

F             
 pancen tresno kuwi
Em
 ora keno dipekso
Dm
 cobo pikiren tenan
Bb                  F
 tibo getun tibo mburi..

[Reff:]
        Bb     C
yen aku dadi kowe
         Dm         Bb
ra bakal tak tinggalke
         Gm
tak gondeli tresnane
         C
yo tak jogo atine..

        Bb      C
yen aku dadi kowe
          Dm      Bb
bakal tak pertahanke
          Gm
mergo tresno sing tulus
              C
ra bakal mbok temokke
             F
neng ati liyane..

[Musik:]
F  Am  Bb  C  F
Gm  F  Dm  Bb  C
F  Em  Dm  Bb  F

[Verse I:]
F        Am             Bb
loro ati sing mbok rasakke
 C             F
iku mergo mbok gawe dewe
  Gm          F
biyen aku wes kondo
   Dm        Bb
percoyo karo aku
     C
kowe malah nggugu wong liyo..

F          Am             Bb
penyesalan sing mbok rasakke
 C          F
iku mergo salahmu dewe
  Gm        F
sepisan aku janji
 Dm            Bb
ora bakal mblenjani
     C
tapi kowe milih wong liyo..

F             
 pancen tresno kuwi
Em
 ora keno dipekso
Dm
 cobo pikiren tenan
Bb                  F
 tibo getun tibo mburi..

[Reff:]
        Bb     C
yen aku dadi kowe
         Dm         Bb
ra bakal tak tinggalke
         Gm
tak gondeli tresnane
         C
yo tak jogo atine..

        Bb      C
yen aku dadi kowe
          Dm      Bb
bakal tak pertahanke
          Gm
mergo tresno sing tulus
              C
ra bakal mbok temokke
             F
neng ati liyane..

        Bb     C
yen aku dadi kowe
         Dm         Bb
ra bakal tak tinggalke
         Gm
tak gondeli tresnane
         C
yo tak jogo atine..

        Bb      C
yen aku dadi kowe
          Dm      Bb
bakal tak pertahanke
          Gm
mergo tresno sing tulus
              C
ra bakal mbok temokke
             F
neng ati liyane..

Kamu baru saja memainkan kunci gitar Happy Asmara - Yen Aku Dadi Kowe mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari Happy Asmara , serta Kunci Ukulelenya di dan subscribe channel Youtube