LAVORA - Durung Ikhlas

KompilasiChord - Berikut adalah kunci gitar LAVORA - Durung Ikhlas yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.



[Intro:]
G   Em   C  Cm  G

[Verse I:]
                Em
ceritoku karo kowe..
C             D
anane rame wae..
G                Bm
mung siji pilihane..
      C
atine dilarani..
      D
opo lungo ngerampungi..

[Reff:]
Am     D
aku durung ikhlas..
Bm        Em
ndelok kabeh iki..
Am             D
wong sing tak sayangi
G
wes duwe pengganti..

Am     D
aku durung nrimo..
Bm        Em
yen sliramu lungo..
Am           D          G
mbok tulung kowe ngertio..

[Intro:]
Em  Bm     C      G     F#m
    huuu.. hooo.. ha..aaa..
Em  Bm  C D G..
aaa..

[Verse II:]
                Em
bola bali dilarani..
C                       D
nanging kowe tak tresnani..
G                 Bm
mugo ora tok baleni..
       C
cukup aku sing kelaran..
          D
durung ikhlas nggo kelangan..
(durung ikhlas Gusti..)

[Reff:]
Am     D
aku durung ikhlas..
Bm        Em
ndelok kabeh iki..
Am             D
wong sing tak sayangi
G
wes duwe pengganti..

Am     D
aku durung nrimo..
Bm        Em
yen sliramu lungo..
Am           D          G
mbok tulung kowe ngertio..

Am     D
aku durung ikhlas..
Bm        Em
ndelok kabeh iki..
Am             D
wong sing tak sayangi
G
wes duwe pengganti..

Am     D
aku durung nrimo..
Bm        Em
yen sliramu lungo..
Am           D          G
mbok tulung kowe ngertio..

C       D        G       Em
rampungke.. ceritoku ro kowe..
Am     D            G
aku siap nompo.. loro ati iki..
C        D         G          Em
tangis eluh iki mugo dadi saksi..
     Am            D        G
nek aku.. iseh tresno tekan mati..
(maturnuwun Gusti..)

Kamu baru saja memainkan kunci gitar LAVORA - Durung Ikhlas mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari LAVORA , serta Kunci Ukulelenya di dan