Xaluna - Getun

KompilasiChord - Berikut adalah kunci gitar Xaluna - Getun yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.



C
iki takdirku
A           Dm
iki wes karmaku
Fm          Am  G   F -Em
biyen natu a..ti..mu
Dm     G       C
loro iki wes lakonku..

[Intro:]
F   C   F   G 

[Verse I:]
C       G       Am       G
saiki kelakon kelaran atiku
   F              Em
mbiyen perih seng tak nehke
      Dm          G
tibo aku seng ngrasakke..

  Em
jujur abot tenan
        Am           A
arep mlaku ra duwe dalan
          Dm
mung sewu ngapuro..
F         G    C  
mugo seh iso tok tompo..

F
butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
kabeh tak lakoni dewe..

F
saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   F  G
tanggungen dewe.. karmamu..


[Reff:]
C                   F
aku luput ninggalke kowe..
       G
dinggo wong seng
              C   C -GB
ora tulus tresnane..
Am                Dm
saben dino di sepelekke atine
G                    C
bedo karo pas bareng kowe..

C                F
wektu raiso di baleni..
       G                  C   C -GB
ngertio biyen koe ra tak larani..
Am                     Dm
seng tak isane yo mung getun..
        G                   C
yen iso bali tak ucap matur nuwun..

[Musik:]
F   C   F   G
F  G  Em  Am
Dm  G  C  G

[Verse II:]
      C
biyen aku tok tinggal
tanpo pamit kui loro
    Am
suwene bareng-bareng
kok kowe tego
     Dm
loro mung tak nggo dewe
koe raono kabare
      G
tiwas ati wes mari
koe teko sakpenake..

     C
perkoro saiki susah
kui tanggunganmu dewe
Am
uwes takdire
banjur aku kon kepiye
    Dm
aku wes iso lali
sampun ilang roso ati
    G
cerito seng wes bubar
                       C
ngapunten raiso di baleni..

F
butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
kabeh tak lakoni dewe..

F
saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   G
tanggungen dewe.. karmamu..


[Reff:]
C                   F
aku luput ninggalke kowe..
       G
dinggo wong seng
              C   C -GB
ora tulus tresnane..
Am                Dm
saben dino di sepelekke atine
G                    C
bedo karo pas bareng kowe..

C                F
wektu raiso di baleni..
        G                  C   C -GB
ngertio biyen koe ra tak larani..
Am                     Dm
seng tak isane yo mung getun..
        G                   C
yen iso bali tak ucap matur nuwun.

Kamu baru saja memainkan kunci gitar Xaluna - Getun mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari Xaluna , serta Kunci Ukulelenya di dan