Ndarboy Genk

Ndarboy Genk feat. Denny Caknan - Rungokno Aku

[Intro :] Bb D# [Verse I:] F Bb aku jengkel karo.. kowe.. D# F opo opo mbok putusi.. dewe.. D# ...

Ndarboy Genk - Tak Kan Berpisah

[Intro :] A D F#m E D [Verse I:] A C#m bengi iki aku kelingan.. Em F# Bm pertama kali dewe kenalan.. ...

Ndarboy Genk - Gusti Kulo Angkat Tangan

[Reff :] B C# D#m aku ikhlas.. tulus lahir batin G#m arep tak oyak o C# F# ...

Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar

[Reff Intro:] C D ambyar mak pyar.. Bm Em balik kanan bubar jalan.. Am D langkah tegak maju ninggalk...

Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan

[Verse I:] C G mendung tanpo udan.. Am Bm ketemu lan kelangan.. C G kabeh kui sing diarani Am ...

Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk

[Intro :] G Em C D [Verse I:] G njalukmu neng aku mesti.. G tak isa-isakke.. Em saben kon ngancani mesti.. ...

Ndarboy Genk - Ojo Nangis

[Intro :] G C D Em D Bm Em Bm Em Am D [Verse I:] G C mbiyen mbok perjuangke.. D C Bm saiki mbok si...

Ndarboy Genk - Separo Tresno

[Intro :] Am G Am G D [Verse I:] G Am D G yen pancen aku lan sliramu.. Em A D kudu nentokke dalane...

Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

[Intro :] A B E B/D# C#m B F#m B [Verse I:] E B/D# C#m B yen ono salah ning urip ku.. A B E kulo ny...

Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

[Intro:] G D Em D C Cm [Verse I:] G C kowe mbiyen, ngomong tresno.. D G D/F# janji rabakal...

Ndarboy Genk - Salah Pilih

[Intro:] E Am E C#m B F# B [Verse I:] E Am E jaremu.. aku siji sijine.. B C#m C# sing bakal mbok tres...

Ndarboy Genk - Wong Perantauan

[Intro:] G Dm Am Cm G [Verse I:] G pancen ora gampang Dm koyo seng mbok sawang Am Cm aku kerjo lu...

Ndarboy Genk - Wong Sepele

[Intro:] C Fm C Fm Am G F G [Verse I:] C G Am Em Duh abote kahanane uripku F C Kudu nandang loro ...

Tasya Rosmala Ft Ndarboy Genk - Isih Sayang

[Intro:] C A# Am7 Am Dm G C [Verse I:] C G Am Sesungguhnya ku tak bisa F C Dm G Melupakanmu begitu s...

Ndarboy Genk - Baik Baik Saja

[Intro:] F C Dm Am Bb C F Bb F [Verse I:] F Timbang kowe.. C Dm Am Ora iso ngerti kahanane Bb C ...

Ndarboy Genk - Kadung Jeru

[Intro:] F A#m F A Dm G C [Verse:] F A#m F aku wes kadung jeru A Dm G karo kowe sing ngapusi aku C bal...