Happy Asmara

Happy Asmara - Yen Aku Dadi Kowe

[Intro:] F Am Bb C F Am Bb C F [Verse I:] F Am Bb loro ati sing mbok rasakke C F iku mergo mbok g...

Happy Asmara - Santai Aja Cuy

[Intro:] Em C G D Em C G D Em C G D Em C G D [Verse I:] Em C mau setia OK.. nggak setia OK.. ...

Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi)

[Intro:] B F# G#m G# C#m F# [Verse I:] B F# G#m aku.. mung biso dedungo.. G# C#m F# marang Gus...

James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2

[Intro:] Fm Cm C# G# -D#/G Fm Cm C# D# [P:] G# D#/G jujur.. ati iki abot.. Fm ninggalke kowe.. ...

Happy Asmara - Pepet Terus

Dm C pepet terus jangan dikasih kendor Dm C Dm sampai tembus diterima jadi pacar.. [Intro:] Dm Bb ...

Happy Asmara - Sayangmu Karo Kono

[Intro:] D#m A#m B A#m D#m A#m B A#m [Verse I:] D#m seprono seprene A#m kowe sing tak perjuangne B A#m ng...

Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu

[Intro :] G F#m Em A D G F#m Bm Em A D [Verse I:] D Bm sepine wengi iki tak rasakne Em A mung adem...

Happy Asmara - Emong Tanpo Riko

[Intro :] C#m F#m B E A -G#m F#m G# C#m G# [Verse I:] C#m B E serune welas ati.. nisun F#m B C#m nong riko s...

Krist Segara ft. Happy Asmara - Oplosan Ciu

[Intro :] C Dm G C C Dm G C G [Male:] C G Dek aku iki pengen ngomong Am Em yen aku s...

Happy Asmara feat. Denny Caknan - Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji)

[Intro:] F G Em Am Dm Fm C Bm Am Em prapatan.. kartonyono terkenang F Em naliko nyawang sepion ...

Happy Asmara - Biar Gendut Tetap Kucinta

[Reff :] Gm Cm ku cinta kamu apa adanya F Bb biar gendut tidak masalah D# jangan dengarkan ...

Happy Asmara - Sampun Lilo

[Intro:] F G Em E Am F G F G C Em ra perlu kowe ngerti Am gedene perjuanganku F G C...

Happy Asmara - Salah Pilih

[Intro:] D# G#m D# A#/D Cm F A# D# G#m D# jaremu.. aku mung siji sijine.. Cm C Fm sing baka...

Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah

[Reff :] F sing tak jaluk seko kowe C tulung ngerteni aku Dm G ojo mbok padakke aku C karo ma...

Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU

[Intro :] A E D F# Bm C#m D E [Verse I:] A E Uni..ne batin dungoku.. D E F#m ra luput ko jenengmu.. ...

Happy Asmara - Wes Tatas

[Intro :] D# A#/D Cm G# A# D# [Verse I:] D# A#/D Cm tak eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo.. G# A# ...